SlipBey
SlipBey
SlipBey
20.05.2022 - 19:32

Aksiyon Severler İçin Film Önerileri

Hayatımı aksiyon olarak yaşamayı tercih eden biri olarak aksiyon filmleri açık ara en sevdiğim tür olmuştur. Tabii bu aksiyonu o sahneye güzel bir şekilde yansıtmak için iyi kameramanlar güzel açılar ve müthiş bir yönetmene ihtiyacımız var. Bu konularda benim hoşuma giden bazı filmleri sizin için derledim.

1-Labirent Serisi

Aksiyon sahneleri çok fazla olan bir seriydi. Kesinlikle izlemeye başlarsanız serinin bütün bölümlerini o gün izlemeniz gerekiyor. Gerilimi yansıtan çok fazla sahne vardı ve bu açıdan heyecanlı bir şekilde izledim. Bahtaniye altında çayla izlenebilecek güzel bir yapım olduğunu söyleyebilirim.

2-Yıldızlar Arası

Uzay filmlerini seven biriyim ve bu da izlediğim güzel aksiyon ve uzay temalı filmdi.
Kesinlikle izlemenizi önerebileceğim yapımlardan biridir.

3-Avengers Serisi

Bu seriyi bu yazıya yazmasaydım beni malayla dövebilirdiniz diye düşündüğüm için yazma gereği duydum. Serinin kendisi zaten çok harika ve bolca aksiyon sahnesi var ama açık ara End Game filmini sevdiğimi belirtebilirim. Zaten efektler ve oyuncular filmi izlettikleri için çokta bir şey yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

4-Hacker

Yazılıma ilk başladığım zamanlarda izleyip, daha yeni tekrar izlediğim bir filmdir kendisi. Gayet güzel bir şekilde illegal işlerin nasıl yürüdüğünü anlatan güzel konusu olan ve benim gibi bilgisayar tutkunu insanlar için yarı aksiyona sahip bir filmdi.

5-Aquaman

Bu filmi izlediğimde okulun akıllı tahtasında oy çokluğuyla açılan bir filmdi fakat beni çok sürüklediği için 2 gün sonra evde aileme açtığım bir yapım olmuştu. Gerçekten bu yapımda güzeldi ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

6-Bunu siz önerin

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Etiketler:
Tavsiyeler/Öneriler
Paylaş:

Yazar:

SlipBey

SlipBey

Merhaba, Berkant (SlipBey, Slipy). 7 Yıldır yazılım ile uğraşan bir geliştiriciyim. Genel olarak web tasarım, masaüstü programlama ve mobil uygulama tasarımları ile ilgileniyorum. Teknolojiye meraklı olan insanlarla etkileşimde kalmayı seven bir bireyim.

Discord Durumu

ÇevrimdışıProfil

Yorum Yaz

Geçmiş Yayınlar

Kategoriler (0)