SlipBey
SlipBey
SlipBey
23.05.2022 - 18:28

Kendinizi Hacker Gibi Zannedebileceğiniz Bazı Uygulamalar

Evett benim gibi kompset film çekmek gibi bir düşünceniz varsa kullanabileceğiniz bir kaç site tanıtacağım. Bir tanede oyun tanıtacağım bu oyunu oynayıp bayağı bir ilerleyip sonrada sildim ama detayları aşağıda göreceksiniz zaten.

1-Hacker Simulator

Bu site benim bir kaç tane troll'ü yapmam'da yardımcı oldu hatta öyle gerçekçi oldu ki bu tarz şeyleri bilmeyen arkadaşlarınıza 10/10 yapılacak bir şakadır kendisi.

Site içerisinde kendinizi tatmin edebileceğiniz basit uygulamalar var ve bu uygulamalar simüle edilebiliyor.

Site: Hacker Simulator

2-HackerTyper

Bir çok youtuber'in kullandığı bu uygulama aslında CMD gibi bir şey. Rastgele tuşlara basarak ekranda bazı yazılımları yazan bir sisteme sahip. (Yazılımlar gerçek değil ama gerçeğe çok benziyor :9) Kesinlikle ailenize yapabileceğiniz efsane şakalardan biridir. (Yapmayı düşünüyorum belki yaparsam paylaşırım)

Site: Hacker Typer

Şimdi o beklenen oyuna gelelim artık;

3-Hacker - Tap tycoon simulator

Bu aslında bir mobil oyun ve hacker olan bir kişinin programlar yazarak kazandığı parayı illegal işler için kullanarak daha çok iş yapmaya dayanan bir straji ve roleplay oyunu. Bir vakit sonra sıktığını düşünsem de başları zevkli ve aklıma çok güzel film senaryolarının gelmesine vesile oldu..

İndirme Linki: Google Play Linki

Sizin tavsiye edebileceğiniz uygulamalar varsa yorumlarda yazın.

Görüşmek üzere :)

Etiketler:
Tavsiyeler/ÖnerilerBilim / Teknoloji
Paylaş:

Yazar:

SlipBey

SlipBey

Merhaba, Berkant (SlipBey, Slipy). 7 Yıldır yazılım ile uğraşan bir geliştiriciyim. Genel olarak web tasarım, masaüstü programlama ve mobil uygulama tasarımları ile ilgileniyorum. Teknolojiye meraklı olan insanlarla etkileşimde kalmayı seven bir bireyim.

Discord Durumu

ÇevrimdışıProfil

Yorum Yaz

Geçmiş Yayınlar

Kategoriler (0)